maanantai 5. joulukuuta 2011

Happy independence day!

Jejejeje, hyvä Suomi <3 Pitäkää lippu korkeella, mä pidän!

Nilkka on ennallaan (eli ei hyvin mene). Ei muuta ku kylmää, kylmää, kylmää ja kylmää... Ja näitten kylmä tarkottaa sitä että ne ottaa roskiksen (puhtaan) pistää sinne jääkylmää vettä ja kilon jäitä... sinne sitten tunget sun jalan niin että kipu on kahta kovempi kun se pirun vesi on niin kylmää. Ihanaa!

Viikonloppu:
Danielle oli koko viikonlopun meijän luona, perjantaina naurettiin koko ilta. Katottiin Allien vanhoja kotivideoita ja Allie oli kyllä sama sekopää 13vuotiaana kun nyt. Katottiin myös She's the man jaaaaa Victoria's Secret Fashion Show 2011... Hitto niit naisii. Lauantaina hengailtiin kotona - meillä alkaa torstaina turnaus täällä Tildenissä ja meijän pitää tehä jokaiselle varsity pojalle & tytölle oma poster joten niitä mä ja Danielle sitten väsättiin koko aamupäivä. Illalla lähettiin ajelemaan mudfestiin, siis nimensä mukainen festivaali jossa redneckit ajelee isoilla autoillaan kurassa. Olipas kokemus ja voin sanoa että siellä ei kyllä kauheen hauskaa ollut (lähinnä koska kaikki muut oli täysin tuitereissa joten selvinpäin voin sanoa että ärsytti kattella niitten humalaisten ihmisten naamoja). No käytiin syömässä whataburgerissa joten ei ongelmia. Ruoka on aina hyvä päätös illalle! Plus että mulla ja Alliella on AINA hauskaa automatkoilla koska kuunnellaan räppiä ja kerrotaan kaikki noloimmat tarinat toistemme elämästä. Sunnuntaina (Allie jäi kotiin koska sillä oli 3 koetta maanantaina) niin mentiin joululahja ostoksille San Antonioon. Minä, äiti ja Danielle ja ostin kyllä niin paljon kamaa (myös itselleni). Oli mitä mainioin viikonloppu ja nauroin niin että vatsalihaksiin sattui.

Okei eli to-la on turnaus. Huomenna on peli ja vastus on sama kun meijän sarjan ykkönen.... Jee. En tiiä jos pelaan, saa nähdä. Ärsyttää suunnattomasti!! Keskiviikkona on burning of the M joka on sellanen hauska peprally kaltainen juttu. Mennään rekoilla kaupungin ympäri ja heitetään karkkeja (vähän niinku penkkarit) ja sit mennään alueelle jossa on iso puusta tehty M ja seniorit sitten polttaa sen, eli siit tulee niinku iso takkatuli. O.C ne poltti sen hevosen jos muistatte? Ni vähän niinku sillee...... Cheerleaderit tekee tanssin (en tiiä jos voin osallistuu) mut joo. Sellanen viikko tulossa............ Yritän nyt joka päivä tulla kertomaan kuulumisia. Ei pitäis kauheen kiire olla. Paitsi että saatan olla tulematta koska mulla on tosiaan noita postereita vielä jonkin verran tekemättä ja kiirettä pitää.

Kuvia ei ole. Anteeks. Yritän parantaa tapani. Lisään viikon loppupuolella PROMISE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti