maanantai 19. joulukuuta 2011

Yes sir, thank you sir.

Viikko taas melkeen kulunu viimeisimmästä postauksesta. Anteeks, on ollu kiirus!!!! Joskus sitä vaan unohtaa että hups tää on ainoo väline millä luette mun tekemisiäni.

Viime viikko meni miten meni, ihan hyvin. Voitettiin kummatkin matsit ja perjantaina meille tuli iso tyttöporukka viettämään jouluja. Jokanen oli ostanu lahjan ja sitten vaihdettiin ne keskenään. Sain Hillaryn lahjan joka sisälsi sellasen söpön pehmo olion ja Summer Hights High tuotantokauden, se on vähän niinku pikku britannia mut Australialainen. So funny!!!! Lauantaina mentiin SA jossa syötiin illallinen ja käveltiin vähän niinku aurajoen tapasta jokea. Yövyttiin SAssa ja seuraavana aamuna mentiin takasin kotiin. Minä jäin yksin kotiin koska Allie ja Mamie meni niiten ystävän läksiäisiin (se menee merivoimiin tai johki) ja tanssin yksin varmaan 4tuntia putkeen xbox kinectin just dance peliä. ETTÄ SE KYLLÄ HANKITAAN KUN TUUN TAKASIN!!! Niin rankkaa... Huhhuh!

Tänään oli koulua ja huomenna on mun eka koe, jee. Huomenna on myös eka district game, apuva! Viikonloppuna onkin joulu. HYVÄÄ JOULUA SIIS KAIKILLE! Vähän tekis mieli kattoa noitarumpua mut nojoo........... Huomenna kerron miten matsi meni. Kuvia ei ole, nada. Viikonloppuna tulee tosin runsaasti joten odotelkaapa vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti