sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Huikeeta

Hei, sulla kylla vaikuttaa olevan ihan mahtava perhe! Kun menet niiden kanssa matkoille niin maksatko itse?

En, mun hostperhe on tosi antelias ja on maksanut itse lentomatkat ja syömiset sun muut. Tottakai maksan itse ostokseni jne. Sain tosiaan maailman parhaan hostperheen enkä siis vain tässä asiassa vaan ihan kaikessa. 


Mulla on ihan hirveesti kerrottavaa! California oli huippu, tehtiin kaikki tavalliset ja vähän epätavallisemmat jutut. Mun hostiskolla on kaikki kuvat sen järkkärillä ja se lupas lähettää ne tässä jossain vaiheessa kun college kiireiltään ehtii! Laitan siis Cali kuvia sitten ja postauksen tarkemmin kun saan ne kuvat. Port A oli hullu! Siis ihmiset on täysin sekopäitä parin jos toisen jälkeen. Spring Break oli siis tosi mahtava, mutta ei mua hirveesti haittaa että se on ohi. Oon aina tällänen, lomat on kivoja mutta tykkään itse rutiinista.

Pakko myöntää että on ollut parin viikon aikana useita ikävä kohtauksia jossa oon toivonu vaan olevani jo takasin Suomessa. Täällä on ollut vähän jos jonkinlaista draamaa ja oon vaan ollut niin väsynyt että koti ikävä sai paremman otteen musta. En tosin vaihtais tätä kokemusta mihinkään ja kyllä tuun surulliseks kun ajattelen että huomenna on jo kulunut 7kk siitä kun Helsinki-Vantaan lentokentältä lähdin maailmalle. Joten jos nyt jotain vinkkiä haluisin heittää uusille tuleville vaihtareille, niin sen että koti ikävä tulee! Jopa niille jotka ovat satavarmoja että ei tule (allekirjoittanut). Ja täällä on hirmupaljon draamaa.. Aina kun mulle tulee olo että nyt menee ihan yli överin, niin meen omaan huoneeseeni ja vaan istun sängyllä, luen kirjaa, meen koneelle tai katon kaikkia niitä ihania läksiäis lahjoja mitä sain. Ne tosissaan aina auttaa mun pahaan mieleen! Vihaan tätä nostalgia tunnetta jossa vaan olo on aika surullinen ja yksinäinen. Koska mä en ole. Mulla on ihana sisko, ja muutama tosi tärkeetä ystävää joita en vaihtais mihinkään. Haha, eli nyt jos koskaan tarvitsisin vaan ihmisiltä kommentteja jossa ne rohkasee mua! Voin kertoa että joka kerta kun saan kommentteja ihmisiltä (muilta kuin aina äidiltä) niin tuun tosi iloseks. Kysymykset on aina tervetulleita ja tykkään kuulla positiivisia kommentteja! :)





P.S. Happy 18th birthday Sofs! 

2 kommenttia:

  1. Oon samaa mielta koti-ikavasta! Haluisitko kertoa sun fiiliksista kotiinpaluusta, ja ootko valmis siihen ja teha jonkun kirjotuksen siinta? Aiotko palata, milta tuntuu menna takasin lukioon jne! Olis huippua:))

    VastaaPoista
  2. Anschaaa, de kommer va så weird nä du kommer hem men jätte jätte kul. De e ju tyvärr såna som int e här fö de e dagen efter juhannus men ja e iaf antagligen i åbo (jobbar igen o tänker int ansöka ledit ti midsommar). We have A LOT to talk about ;)

    O seriöst nu skype chat nån da!

    VastaaPoista