maanantai 5. syyskuuta 2011

Ever since happiness heard your name, it has been running through the streets trying to find you. - Hafiz of Persia

Vietin just elämäni mahtavimman viikonlopun (yhden monista mahtavista)! Eli lauantaina oli Labor Day Rodeo ja tanssit! Allie ja Mamie päätti mennä niitten yhen kaverin luo koska ne oli jo kokenu ne tanssit useaan otteeseen. Mä ja Danielle haluttiin jäädä tanssimaan (Danielle on kans uus tyttö koulussa, jenkki mut toisesta kaupungista). Me siis tanssittiin ja pidettiin hauskaa. Täällä tanssitaan yleensä twostep nimistä tanssia joka on älyttömän helppo, mutta hauska! Danielle tuli meille yöks ja saavuttiin kotiin samaan aikaan Allien ja Mamien kanssa.. Jäätiin keittiöön syömään mansikoita ja naurettiin ja juteltiin ihan sika kauan! 


         Allie, Mä, Mamie ja Timry

Sunnuntaina herättiin aika aikasin koska lennettiin (jetillä, cool) west Texasiin jossa mun hostperhe omistaa maata ja silleee... Ajatuksena oli mennä lentämään kuuma ilmapallolla mutta se meni mönkään... Tuuli nimittäin aivan liikaa joten olis ollu vaarallista. Byääh, mut kuulemma mennään vielä tekemään se jonnekkin? Ei haitannu yhtään sillä toi paikka oli mahtava!!! Niin paljon vuoria ja sää oli kun olisin ollu takaisin Suomessa.. Näin kelju K kojootin, haha! Ja kiipeilen vuorelle, en suurelle, mutta hyvin mukavalle! 

Viikonloppu oli siis kaikin tavoin onnistunut, nyt olen surullinen koska on taas kouluviikko.. Onneks vaan 4päivää ja viikonloppu kutsuu jälleen! PS. saan vielä jotain kuvia, mutta ne on Timryn kameralla ja pitää pyytää ne siltä. 







4 kommenttia:

  1. Jeeeeeeeeee sounds awesome
    h jasssii o alla andra i skolan

    VastaaPoista
  2. Bootsit näyttää tosi hienoilta. Ja maisemat. Jotenkin uskomatonta, kun täällä katselee ja miettii sua, vähän kuin lukisi jotain Annie Proulxin kirjaa.

    VastaaPoista
  3. hyvä meiniki! oisko paluuparty / täysi-ikäisyyden myöhästynyt juhla teemalla twostep? =D

    VastaaPoista
  4. Hehe, kiitos! Ja jep maisemat oli ihan törkeen upeet.... Ja äiti ehkä sitä nyt ehtii miettiä myöhemmin :D

    VastaaPoista