perjantai 2. syyskuuta 2011

Jiihaa

Tulin siis äsken kotiin elämäni ekasta rodeosta. Se oli mahtavaa!! Mun serkku Jordan oli toinen sen luokassa, se juoksee tynnyreitä hevosen kanssa.. Voin kertoo et se näyttää pelottavalta! Sain jopa itekin ratsastaa, näytän tosin kauheelta kuvissa (mut lisään ne teijän takii).. Tultiin siis  suoraan treeneistä (hirvee helle) ja ruvettiin tekeen töitä. Meillä oli dresscode eli farkut jalassa tossa kuumuudessa, HUH!


Huomenna luvassa on lentpalloa ja vähän lisää rodeota ja tanssimista. Sunnuntaina lennetään West Texasiin kuumailmapallo tapahtumaan. Saan lentää kuumailmapallolla VAUTSIIII!! Oon niin innoissani, so so sooooo excited! Mutta nyt meen nukkumaan koska eka matsi on 8. Pitäkää peukut pystyssa Cowgirlseille!




Ekassa kuvassa ne lassoaa lehmää ja tokassa on se mun lemppari Uncle Jackie, heppa (white trash on sen nimi) ja minä... PS. en oikeesti oo lihonnu viel yhtää vaiks oonki chubby kid tos kuvas? 

5 kommenttia:

  1. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita? =) Rodeo on komee laji.
    Go Cowgirls!

    VastaaPoista
  2. lennetään West Texasiin? Helikopterilla?

    VastaaPoista
  3. Ekassa kuvassa on kyllä sonnimullikka eikä lehmä. Tarvittaessa voit leuhkia siellä, että sun serkun serkun mies lentää työkseen kuumailmapalloa. Ja mitä ihmettä tehdään, kun juostaan tynnyreitä hevosen kanssa? Beats me...

    VastaaPoista
  4. Till Moster Riikka från Guffa.
    Ryttarna rider med hästarna slalom mellan tunnor (bär dem inte på ryggen...). Såg det i Houston i Astro Dome en gång, går fort som f...n.

    VastaaPoista
  5. hahah, hups! :D No siinä laukataan sen hevosen kanssa mahdollisimman nopeasti 3 tynnyrin ympäri... Näyttää hurjalta!!

    VastaaPoista