tiistai 11. lokakuuta 2011

6-0

Go Cowgirlsss!!! Okei selitän tän nyt vikkelään (oon poikki) mutta täällä mennään siis sillä tavalla että katotaan koulun koko. Jos oot pieni koulu niin oot 1a -> 2a -> 3a jne. meijän koulu on 1a ja pelataan siis muita 1a kouluja vastaan meijän districtissä. Jos voitat districtin niin meet areaan, pelaat sen pelin jos voitat niin jatkat regionalsiin (jos häviät niin game over) ja viimenen on sit state-tournament. No meijän lentopallo joukkue on tällä hetkellä 6-0 voittoputki districtissä mikä kuulostaa pieneltä mutta on suuri saavutus. 


Siisteintä on että meijän uus koris coach johti sen joukkueen viime vuonna State tournamentiin missä ne tuli 2 sijalle... Se on oikeesti siis tosi hyvä!!! Oon excited. 


Mitä muuta.......... ens viikon tiistaina on peprally mut meil ei oo viel oikeit cheer outfittei koska kaikille ei ollu omaa. Öö, aijuu opetan näitä kiroilemaan Suomeks. Itseasiassa ne menee googleen ja löytää jonkun älyttömän sivun missä on ihan älyttömiä kirosanoja ja lauseita Suomesta Englanniksi... .Näitten lempparit on paskapää, kusipää ja vpää. Haha. On mulla siinä nauramista kun ne yrittää niitä lausua parhaansa mukaan. Niitten mielestä Suomi kuulostaa Espanjan kieleltä joten ne yrittää vääntää sitä samantapasesti joka tekee kaikesta tuhat kertaa hauskemman. Yritän jossain vaiheessa saada tän hauskuuden nauhalle. Nauraisitte kauan ja makeasti.


Nyt toivotan hyvät yöt! xoxo

2 kommenttia:

  1. Yup - suomenlieli kuulostaa jenkeistä espanjalta - niin ne sano Oregonissakin. R vaan on kutakuinkin mahdoton lausua jenkeille =) aikanaan sai tod nauraa - Marja-Terhi Rajaniemi... - eihän siitä mitään tullut... Koita nyt jotain kaunistakin opettaa niitä sanomaan??? ja puhu välillä myös "pehmeitä" kuten "Illalla, sillalla kuutamolla....."
    Luv ya babe - mulla kyllä on sua ikävä, vaikkei sulla oiskaan yhtään =)

    VastaaPoista
  2. Haha! No Mamie on ihan innoissaan. Se osaa jo sanoo vaikka mitä. Ne osaa sanoo minä rakastan sinua, äiti, ole hyvä, kiitos ja jotain tommosia. Ja ei niitä kiinnosta kun vaan ne hauskat.

    Haha, ei oo ikävä. Mut älä huoli love you too.

    VastaaPoista