tiistai 18. lokakuuta 2011

Every hour's a happy hour

Okei..... Tiia sun muut laiskurit jotka vihaavat pitkiä postauksia... I'M SORRY! 


Eli siis perjantaina meillä oli eka lentopallo peli (mä muuten pelasin, jee). Voitettiin koska se joukkue oli jotain niin kauheeta et huhhuh! (Siks pelasin) Nojoo lähettiin sit ajelemaan sinne kaupunkiin (en nyt muista nimeä) mut mis se festivaali oli. Se matka kesti jonkun 4h. No mentiin sitten hotellille ja mä, Allie, Hillary ja Mamie nukuttiin kaikki samassa huoneessa ja voin kertoa et huhhuh, mulla on varmaan sikspäkki ihan vaan pelkästä nauramisesta tän vuoden loputtua. Aamulla puettiin meijän ihanat renesanssi asut päälle ja lähdettiin festivaaleille. Huhhuh mikä mesta! Siis ihan kaikki oli pukeutunu ja siellä oli pari kunnon granaattia pikku hamosissa ja rintsikoissa. Kyl olis teitäkin naurattanu. Kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan sika hauskaa vaan pelleillä typerissä asuissa.





Sunnuntaina mentiin San Antonioon shoppailemaan pep rallya varten... Teemana pep rallyssa oli "Pink the Longhorns" rintasyövän kunniaks. Ostettiin siis kasa vaatteita pinkin eri sävyissä. Päätettiin randomisti myös mennä 13th floor nimiselle kauhutalolle tai sellaselle. No en kauheesti pelänny ku ei siel ollu ees pellejä. Mutta mennään kai yhteen toiseen paikkaan missä on kokonainen huone pelkkiä pellejä. Juu hei, varmaan kuolen sinne. Oli siis kaiken kaikkiaan niin mahtava viikonloppu. Rakastan noita tyttöjä, ne jaksaa aina keksii kaikkee hauskaa. 

Tiistaina, tänään (eilen teille). Oli siis pep rally. Oon cheerleaderi joten olin tietysti mukana. No mun asu oli hyvin pinkki ja öö söpö on varmaan oikee sana. JA vitsit oli niin mahtavaa. Haha, en oo pitkään aikaan nauranu niin paljon koulussa kun tänään. Kaikki oli pukeutunu niin hyvin ja pep rally meni tosi hyvin ja me voitettiin kaiken lisäks se matsi! WOO! ja sain mennä viimeseks minuutiks kentälle, kiitos, kiitos arvostan teijän aploodeja. Hehe. Huomenna on Mamien synttärit ja valokuvaus päivä. Te kaikki tiedätte kuinka hyvin onnistun kaikissa kuvissa että jee. Hyi! Mut pistän nyt jotkut kuvat tänne. FB, on täynnä kuvia..... 










1 kommentti:

  1. hmmm.... no tota.... ketäs te cheerasitte??? siis Allie näytti olevan myös cheerleading groupissa??? Siis kenen PEP -rally?

    VastaaPoista