lauantai 21. tammikuuta 2012

Selvennystä

Okei äiti! Kerroin jo systeemistä lentopallossa ja se on täysin sama kuin koriksessa! Joskus sun kysymykset on tosi hölmöja!! Eli eka oli pre-season, pelit on siis lähinna harjoittelua, tällä hetkellä ollaan districtissä ja ollaan pelattu 6 matsia ja voitettu kaikki (6-0). Todennäköisesti voitetaan district mikä tarkoittaa ettei meijän tarvii pelata bi-district peliä. Bi-districtin jälkeen on area, arean jälkeen on regionalsit jonka jälkeen on viimeinen etappi eli State.
 
Koulu on helppoa. Korkein arvosana on 100. mutta 90 on A, 80 on B ja viimeinen hyväksytty arvosana on 70 eli C. Mun matalin arvosana on 95 governmentissa, joten ei tosiaankaan oo hädän päivää. Joka päivä on samat 7, järjestys on: technology, English, U.S History, Art, Lunch, P.E. Aid, Economics, Yearbook. Näiden 7 jälkeen on vielä athletics jossa mä siis pelaan korista. Treenit kestää koko tuon tunnin ajan ja jatkuu 5 asti. Koulu on siis aika yksitoikkoista mutta mukavan helppoa vaihtelun vuoksi. Koulussa ei saa käyttää kännyköita, ei saa tuoda mitään syötäviä ja meillä on dresscode. Pituus on yli polven ja jos ihoa näkyy vatsan alueella niin täytyy olla vyö. Tytöillä saa ainoastaan olla 2 korvista/korva, pojilla ei ollenkaan ja niitten täytyy ajaa parta ja hiukset ei saa olla pitkät. Tyttöjen ja poikien ei oo lupa halailla ja osoittaa tunteita käytävilla, mikä on musta mahtavaa! Ei tarvii kattella kun ällot parit nuoleskelee käytävillä minkä jaksaa.

Eilen oli matsi, matka oli noin 4h mittainen ja arvatkaa unohdinko mä mun kengät kotiin??! No joo!!! No sain lainaks kengät, mutta hitsi että osaan olla tyhmä.... Voitettiin joka tapauksessa, joten nou hätä! 

Tänään mennään San Antonioon, en tiedä mitä me siellä tehdään, mutta hauskaa tulee joka tapauksessa olemaan. 

Yritän ottaa kuvia tänään. Just nyt en jaksa kaivaa mitään. Kyllä te tärkeimmät facebookista ootte nähny kuvia. Tiedän että mun pitäis tännekkin niitä pistää, mut tää säätö koneen kanssa on välillä tosi ärsyttävää! Varsinkin kun kaikki mun kuvat on iphonella ja en jaksa aina niitä lisätä tänne koneelle. Lupaan yrittää parantaa tapani! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti